luni, 5 iulie 2010

...Duminica dimineata devreme

Asta ca sa nu mai fie nici o confuzie... Ma trezesc, capul mare rau, pentru cine stie... stie, de la prea mult "si-altadata", deci fara miscari bruste sau zgomote puternice. Nea Mihai zice: " Fane hai la lac sa vedem rasaritul", eu scot un marait si apoi un "hai...", pun mana pe aparatul foto si cobor din pat. Afara, o minune de lumina, pasarele cantatoare, miresme de brad, si de tuica (asta eram eu... ca asta consumasem cu o seara inainte) ce sa mai... Pornesc aparatul, fac cateva reglaje, uit de altele (noroc ca eu lucrez numai cu NEF-uri si mare parte din poze le corectezi foarte usor in post-procesare) si trec la treaba.
Mai tarziu eu foarte harnic, pun de cafea si cum stateam noi asa la taclale, eu si nea Mihai, cu aragazul de campanie intre noi pe masa, numai ce zice nea Mihai catre mine: "...ia uite mai Fane ce arde apa aia pusa la fiert de tine" eu ma uit si chiar ardea... si dupa ce stingem inceputul de incendiu constat ca pusesem tuica la fiert pe post de apa pentru cafea, asta si pentru ca bidoanele de apa si de tuica erau fix la fel. Va inchipuiti ce cafea TARE iesea? :)
Spor la privit...


3 comentarii:

  1. Vai, sunt ASA de bucuroasa ca le-ai pus!!

    Si uitandu-ma la ele imi tot vine sa spun "o, doamne!", ca si cum tot uit in mod repetat ca locul acela este... magic :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe fotograf nu il lauda nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) vai, VAI! Ce se mai alinta unii...

    Foarte talentat fotograful :D . E mai bine asa? ;;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...